Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

Άρχισε το 3ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BASKETBALL CAMP

 
Άρχισε τη Δευτέρα 25/6 και συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς για δύο ολόκληρες βδομάδες μέχρι και την Παρασκευή 6/7 το 3ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BASKETBALL CAMP, στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου της Λιμνοπούλας.
 
Η συμμετοχή των μικρών φίλων της καλαθοσφαίρισης ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών, αφού πάνω από 160 αγόρια και κορίτσια της πόλης των Ιωαννίνων ηλικίας 4 έως 15 ετών κατακλύζουν καθημερινά τους χώρους τέλεσης του Camp, ακολουθώντας γεμάτα διάθεση, χαμόγελο και ικανοποίηση το γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα που τους επιφυλάσσουν οι άνθρωποι της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και οι προπονητές της διοργάνωσης.
 
Καθημερινά λοιπόν οι αθλητές αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις, σε ένα πρόγραμμα που έχουν συνθέσει οι προπονητές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και που καλύπτει όλες τις πλευρές του αθλήματος, ξεκινώντας από τη διδασκαλία των βασικών τεχνικών, μέχρι και την εφαρμογή τους σε συναγωνιστικούς αγώνες, διαγωνισμούς και τουρνουά που πραγματοποιούνται στη διάρκεια των δύο εβδομάδων. 
 
Παράλληλα, οι καλεσμένοι των ανθρώπων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κοσμούν τη διοργάνωση και προσφέρουν από την πλευρά τους ο καθένας τις προπονητικές, επιστημονικές και αθλητικές του γνώσεις και εμπειρίες στους μικρούς αθλητές. Ήδη την πρώτη βδομάδα στο 3ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BASKETBALL CAMP παρευρέθησαν αθλητικοί διατροφολόγοι που μίλησαν στα παιδιά για την αξία της σωστής διατροφής, εν ενεργεία καλαθοσφαιριστές που προσέφεραν θέαμα σε έναν αγώνα επίδειξης, αλλά και εξειδικευμένοι γυμναστές οι οποίοι και δημιούργησαν ένα ειδικό πρόγραμμα αερόβιας ικανότητας και ταχυδύναμης που εκτέλεσαν οι συμμετέχοντες στο Camp, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. 
 
Οι εκπλήξεις μάλιστα όχι μόνο δεν σταματούν εδώ, αλλά θα κορυφωθούν στη διάρκεια της 2ης βδομάδας.Ο υπεύθυνος του Camp Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε με δηλώσεις του την απόλυτή του ικανοποίηση για την αθρόα συμμετοχή, το ενδιαφέρον και την αγάπη με τα οποία περιβάλουν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες τόσο τη συγκεκριμένη διοργάνωση, όσο και το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.
 
 Αναρτήθηκε από EPIRUSGATE
______________________________________________________________________________

Φώτης Δέμιτσας