Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες αντισφαίρισης στην Φιλιππιάδα

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες αντισφαίρισης που διεξήχθησαν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Γ.Ο.Φ. Τα γήπεδα τέννις της Φιλιππιάδας φιλοξένησαν αθλητές από Άρτα, Γιάννενα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Αγρίνιο και Κέρκυρα σε κατηγορίες που ξεκινούσαν από 7 έως 10 ετών. Συνολικά δήλωσαν συμμετοχή περίπου εκατό παιδιά και μάλιστα το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ καλό! Φαίνεται ότι έχουμε να περιμένουμε εξελίξεις από τους νέους αθλητές στο μέλλον.

Η άριστη οργάνωση των αγώνων οφείλεται στη στενή συνεργασία του διοικητικού συμβουλίου και των προπονητών όπως δήλωσαν ο head-coach Β. Παπαβασιλείου και ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ.Κοτσαρίνης , οι οποίοι χαμογελαστοί υποδέχονταν τους αθλητές από το πρωί. Παρά τις ελλείψεις και τις δυσκολίες ο χώρος των γηπέδων ήταν εξοπλισμένος και φροντισμένος ώστε να δεχτεί αξιοπρεπώς τους αθλητές. Το μόνο παράπονο που εκφράστηκε συλλογικά και επανειλημμένα από τους γονείς ήταν για το χώρο των αποδυτηρίων και ειδικά των αποχωρητηρίων. Δυστυχώς η οικονομική βοήθεια που έχει υποσχεθεί ο δήμαρχος δεν επαρκεί για την αναμόρφωση των αποδυτηρίων και θα χρειαστεί να στραφούμε και σε άλλους φορείς που μπορούν να βοηθήσουν ελπίζοντας στην άμεση ανταπόκριση τους.

Τέλος, η άψογη συμπεριφορά αθλητών, γονιών και του κοινού βοήθησαν για την ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων . Ο Α.Γ.Ο.Φ. τους ευχαριστεί και ήδη προγραμματίζεται η επόμενη συνάντηση.

Εκτός Φιλιππιάδας , να υπενθυμίσουμε ότι συνεχίζεται το αγωνιστικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή των αθλητριών Βάλια Μαγκλάρα και Νίκη Θώδη στο τουρνουά Μάστερ στην Αθήνα όπου συμμετέχουν οι καλύτερες παίκτριες πανελληνίως στις αντίστοιχες κατηγορίες. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Αναγνώστου Ανθή

Φωτογραφίες από τουρνουά

Αναρτήθηκε από : www. myfilippiada.gr

\

Αναρτήθηκε από : www. myfilippiada.gr

Φώτης Δέμιτσας