Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η κοπή της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του 2012


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος μας έκοψε την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στο bar restaurand Da Vinci. Δυστυχώς λόγω της οικονομικής κρίσης η προσέλευση δεν ήταν τόσο μεγάλη όπως άλλες χρονιές. Βέβαια οι “κολόνες” του συλλόγου μας και μιλάμε για τα μέλη που βρίσκονται πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά στις προσπάθειες που κάνουμε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να κρατηθεί ο σύλλογο μας ζωντανός ήταν για άλλη μια φορά δίπλα μας και τους ευχαριστούμε θερμά.

Στην εκδήλωση μας επίσης παραβρέθηκαν , ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Δημήτριος Γιολδάσης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Δώρα Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Φιλιππιάδας κ. Δημήτριος Κωστάκος, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Ευαγγέλου, η Δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του συλλόγου περί βιβλίου κα. Ιωάννα Θεοχαροπουλου, ο δικηγόρος και συγγραφέας του γνωστού σε όλους μας βιβλίου “ Φιλιππιάδα και πέριξ “ κ. Αλέκος Γεωργίου, ο διαχειριστής του μεγαλύτερου σε επισκεψιμοτητα blogspot της περιοχής μας κ. Ευθυμίου Χριστόφορος

Φέτος ο σύλλογος μας τίμησε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου τένις που διαφημίζει την Φιλιππιάδα μας με τις επιτυχίες του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη τον κ. Θωμά – Ορέστη Πανουλα.

Μερικές από τις διακρίσεις είναι οι εξής:
(Πανελλήνιος Πρωταθλητής το 2004 σε ηλικία 10 ετών, το 2006 σε ηλικία 12 ετών και το 2008 σε ηλικία 14 ετών. Από το 2004 έως τη χρονική περίοδο που διανύουμε έχει διάφορες πρωτιές και διακρίσεις σε Πανελλαδικά Πρωταθλήματα όπως επίσης και στα Ενωσιακά Πρωταθλήματα. Το 2008 κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθει στην Πρέβεζα και το 2009 κατέκτησε την πρώτη θέση στα διπλά στο Πανευρωπαϊκό που διεξήχθει στο Pancevo της Σερβίας. Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Παίδων εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε Ευρωπαϊκούς και Βαλκανικούς Αγώνες. Πρόσφατα του ανατέθηκε η εκπροσώπηση της Ελλάδας στο 10ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας στο Tampere της Φινλανδίας.)

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους οσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να παλέψουμε με νύχια και με δόντια να μην σβήσει ο σύλλογος αυτήν την δύσκολη περίοδο που περναει η χωρα μας

Φώτης Δέμιτσας