Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Η Ουρανόπετρα στην Φιλιππιάδα


Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 ο Σύλλογος Φιλιππιαδιωτών Αττικής, ο Σύλλογος Περί Βιβλίου Φιλιππιάδας, ο Σύλλογος Γυναικών Φιλιππιάδας, το βιβλιοπωλείο Σίμος Ελευθέριος και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ  συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου με τίτλο Ουρανόπετρα, Η δωδέκατη γενιά.

Τον Συγγραφέα τον προλόγισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αττικής και Δημοσιογράφος Γιώργος Κολοβάτσιος και η Πρόεδρος του Συλλόγου περί βιβλίου Ιωάννα Παππά

Ο Γιάννης Καλπούζος μίλησε για το βιβλίο του, ενώ  παράλληλα οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν βίντεο με τους ηθοποιούς Άγγελο Αντωνόπουλο, Κώστα Βουτσά και Στράτο Τζώρτζογλου να διαβάζουν αποσπάσματα από το βιβλίο.

 Κλείνοντας την παρουσίαση ο Γιάννης Καλπούζος τόνισε πως το βιβλίο διατρέχουν διαχρονικές αξίες, όπως η αξιοπρέπεια, ο πατριωτισμός και το δέσιμο με τους προγόνους μας, και ευχαρίστησε με θερμά λόγια όλους όσοι τον τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση. 
Στο τέλος της βραδιάς υπέγραψε πολλά αντίτυπα στους αναγνώστες του.


Ευχαριστούμε πολύ τον συμπολίτη και φίλο του συλλόγου μας κ. Χριστόφορο Ευθυμίου διαχειριστή του blog ROMIANEWS ( http://romiazirou.blogspot.gr/ ) για το φωτογραφικό υλικό

 Φώτης Δέμιτσας