Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στην Φιλιππιάδα


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου, το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που διοργάνωσαν, ο Α.Π.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ και ο Α.Ο. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, περίπου 200 παιδιά, ηλικίας από 6 - 12 ετών έπαιξαν ποδόσφαιρο, το χάρηκαν και σε αρκετές περιπτώσεις πρόσφεραν και θέαμα, σε όσους παρακολούθησαν τους αγώνες.

Σε γήπεδα ειδικά διαμορφωμένα, η κάθε ομάδα αγωνίστηκε με δύο τμήματα (τζούνιορ - προπαιδικό) και η διάρκεια του κάθε παιχνιδιού ήταν 25 λεπτά.
Στο Τουρνουά συμμετείχαν οι ακαδημίες:
  1. Α.Π.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ - Α.Ο. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ με τους προπονητές τους: Ανδριανό Παπαδήμα και Δημήτρη Λάκκα,
  2.  Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ με προπονητή τον Γιώργο Φίντζο και
  3.  ΔΙΑΣ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ ΑΡΤΑΣ με προπονητές τους Αντώνη Μπεκιάρη και Μιλτιάδη Μπέτσα.
SDC14768

Οι ακαδημίες παρουσίασαν δείγματα της σωστής και πολύ υπεύθυνης δουλειάς που γίνεται, με σκοπό να πάει μπροστά το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Δημήτρης Γιολδάσης, που παραβρέθηκε και παρακολούθησε τους αγώνες, συνεχάρη όλους όσους διοργάνωσαν και συμμετείχαν στο τουρνουά και τόνισε ότι: «Αυτές οι δραστηριότητες συμβάλουν στην ανάπτυξη- προώθηση του αθλήματος του ποδοσφαίρου και στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος».


 Αναρτήθηκε από http://www.atpreveza.gr

LINK: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/athlitismos/item/5192-tournoya-akadimion-podosfairou-diorganosan-ethnikos-kai-ao-filippiadas.html
_________________________________________________________________________

Φώτης Δέμιτσας