Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Την Κυριακή 9/2/14 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αττικής


Την Κυριακή 9 Φλεβάρη 2014 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πίτας του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αττικής, στην κοσμική ταβέρνα " ο Χρήστος" στο Χαλάνδρι.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου Δημήτρη Ρούκου που υπηρέτησε το Σύλλογο από τις θέσεις του Προέδρου, του Γραμματέα και του Ταμία.



Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε από τα χέρια του προέδρου Γιώργου Κολοβάτσιου η σύζυγος του εκλιπόντος Ελένη, η οποία διάβασε και ένα ποίημά του.


Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του Προεδρείου Κώστας Μπάρκας και το μέλος του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Χριστόφορος Ευθυμίου.
Παρέστησαν ως αντιπρόσωποι του δήμαρχου Ζηρού οι δημοτικοί σύμβουλοι Άρης Χασκής και Στρατής Γιολδάσης. Επίσης παραβρέθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Ζυγούρης συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Γιάννο και Γιώργο Παπαφωτίου. Τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και την μνήμη του Δημήτρη Ρούκου ο πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Αττικής των ΕΛΤΑ , Κίμωνας Χατζητόλιος



























Την Κυριακή 16 Φλεβάρη πραγματοποιούνται αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.,  στα γραφεία του Συλλόγου από τις 10:00 π.μ. έως και 13:00 μμ.








 Αναρτήθηκε από http://romiazirou.blogspot.gr

LINK: http://romiazirou.blogspot.gr/2014/02/blog-post_2257.html
  ______________________________________________________________________


  Φώτης Δέμιτσας