Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

H κοπή της πίτας του συλλόγου μας για το 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αττικής


Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πίτας του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αττικής, στην “Παληά ταβέρνα Κρητικού” στην Πλάκα.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Κολοβάτσιος, ο οποίος ζήτησε την στήριξη όλων για να παραμείνει ο Σύλλογος « όρθιος ».
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν όλα τα μέλη του Δ.Σ. , οι πρώην πρόεδροι του Συλλόγου ,το μέλος του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Χριστόφορος Ευθυμίου και η Γραμματέας του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου « ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ » κ. Αλεξάνδρα Μπαλούμη.





































Ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση έδωσαν τόσο η παραδοσιακή δημοτική κομπανία του Βασίλη Βγένη και Δημήτρη Τζουμερκιώτη, όσο και τα παιδιά του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου « ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ » που ήρθαν να τιμήσουν την δασκάλα τους στο χορό Τζένη Κωστούση.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε πολλούς, όταν αντίκρυσαν την παλιά γυμνάστρια κα.Χλίτσου που υπηρέτησε πολλά χρόνια ως καθηγήτρια στο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας.

Επειδή εχθές ήταν και η “Ημέρα της Γυναίκας” ο Σύλλογος πρόσφερε σε όλες τις γυναίκες που προσέρχονταν στην εκδήλωση από ένα τριαντάφυλλο.
Αρνητικά σχολιάστηκε η μη παρουσία του δήμαρχου ,( για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε εκδήλωση των απόδημων Φιλιππιαδιωτών). Δεν παρέστη ούτε ένας δημοτικός σύμβουλος είτε της συμπολίτευσης είτε της αντιπολίτευσης.










Λυπάμαι που θα το αναφέρω, αλλά όταν ο πρόεδρος ανακοίνωσε ότι “ ο δήμαρχος λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων δεν δύναται να παραστεί”, ακούστηκαν χειροκροτήματα και ειρωνικά επιφωνήματα, λες και κάποιοι είχαν “στοιχηματίσει” στην απουσία του κ. Καλαντζή.
Κατά την γνώμη μου δεν μπορεί να επικαλεστεί  σαν δικαιολογία ούτε η παρουσία του κ. Καρζή σαν εκπροσώπου του δημάρχου, επειδή μιλάμε για αιρετό και όχι για υπάλληλο του Δήμου.
Επειδή ως μέλος του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας ,παρευρίσκομαι σε πολλές εκδηλώσεις Συλλόγων, Αδελφοτήτων ή Ομοσπονδιών Ηπειρωτών, επικαλούμαι την παρουσία των δημάρχων Πωγωνίου κ. Κώστα Καψάλη, των Βορείων Τζουμέρκων κ.Γιάννη Σεντελέ και Δήμου Καραϊσκάκη κ. Περικλή Μίγδου σε όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις και ημερίδες τοπικών και δημοτικών Κοινοτήτων. Άρα η μεγάλη απόσταση δεν μπορεί να  σταθεί σαν “ απόλυτη “ δικαιολογία.

Δεν έχω καμία αντιπολιτευτική διάθεση, ούτε σκοπό να συκοφαντήσω κάποιον, αλλά είμαι υποχρεωμένος να καταγράψω τα γεγονότα και να μεταφέρω το κλίμα που επικράτησε.
Αναρτήθηκε από http://romiazirou.blogspot.gr

LINK:http://romiazirou.blogspot.gr/2015/03/blog-post_839.html

  ______________________________________________________________________