Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Ετήσιος χορός - Κοπή πίτας 2018 του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτων Αττικής "Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ"


   Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτων Αττικής "Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ" ευχαριστούν όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας για τη συμμετοχή τους στον Ετήσιο χορό - Κοπή πίτας καθώς και τη Χορευτική Ομάδα των Νέων Ενηλίκων της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής "ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ" για την άψογη παρουσία τους και σας εύχονται Υγεία ατομική, οικογενειακή και ότι καλύτερο στη ζωή σας

Η ψυχή του Συλλόγου μας είμαστε όλοι Εμείς και δύναμη του η συμμετοχή μας.
Ας είμαστε όλοι κοντά στο Σύλλογο μας.


Η Συμμετοχή και η Αλληλεγγύη είναι προϋπόθεση για να προχωρήσουμε, μην το ξεχνάτε.
Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους:


Ο Βουλευτής του Ν. Πρέβεζας κ. Κώστας Μπάρκας, από την Περιφέρεια της Ηπείρου μας έστειλε Χαιρετισμό ο κ. Γιώργος Ζαψας Περιφερειακός Σύμβουλος και Επικεφαλής παράταξης "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ", ο οποίος μας ευχήθηκε καλή χρονιά, Υγεία και προκοπή & ότι "οι πρώτες γενιές της κοινότητας σας άνοιξαν δρόμους για τη σημερινή κι εσείς συνεχίζεται στα ίδια βήματα με επιτυχία".


 Ο Δήμαρχος του Δήμου Ζηρου κ. Νίκος Καλατζής δεν μπόρεσε να είναι κοντά μας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και μας έστειλε τις πιο θερμές ευχές του για μια καλη και δημιουργική χρονιά με Υγεία μέσω της επιστολής του, παρέστη όμως ο Εντεταλμένος Σύμβουλος επί των Διοικητικών & Οικονομικών του Δήμου Ζηρου κ. Αχιλλέας Ρίζος, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και Επικεφαλής Δημοτικής ομαδας κ. Χρήστος Τεντομας, ο Γεν. Γραμματέας της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και Πρόεδρος της Αδελφότητας Περδικιωτων Θεσπρωτίας κ. Κώστας Γαβριήλ, η Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής " ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ" κ. Λίλιαν Παπαδοπούλου και μέλη του Δ.Σ. , ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Ρωμιας Πρέβεζας κ. Χριστόφορος Ευθυμίου, ο Βαγγέλης Ευθυμίου Εκπρόσωπος Κινηματος Δημοκρατών Σοσιαλιστων, Μέλη της Αδελφοτητας Στρατινιστας Πωγωνίου, μέλη του Συλλόγου Κερασοβιτων Αθήνας ,"Η Αγία Φανερωμενη", μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών Νοτίων Προαστίων "Ο Ροβας", μέλη του Συλλόγου Ποντίων Ν. Σμύρνης-Π. Φαλήρου-Δάφνης " Η Μαύρη Θάλασσα" και πολλά μέλη της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής "ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ".

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Ζαχαροπλαστείο του Γιώργου Βλαχογιάννη για την προσφορά της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Επίσης ευχαριστούμε το Συμπατριώτη μας Γιώργο Χητα για τα Γουρουνοπουλα που μας πρόσφερε και μας στέλνει κάθε χρόνο.


Τα ψηστικα ήταν προσφορά του μέλους μας Παύλου Λιασκου και του Α Αντιπροέδρου Παναγιώτη Κώστα.


Το γεύμα της Χορευτικής ομάδας ήταν προσφορά του μέλους του Δ.Σ. Ολυμπιάδας Μήτσου-Τασιουλα.


Τα Αναμνηστικά της Χορευτικής ομάδας ήταν προσφορά της Προέδρου και της Αντιπροεδρου Δήμητρας Καραμουτσιου.


Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους Δωροθετες από Φιλιππιαδα και Αθήνα και όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν τη Λαχειοφορο.


Και του χρόνου να είστε όλοι καλά!!