Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018

Πρόσκληση για την καθιερωμένη Αρτοκλασία για τον εορτασμό του Προστάτη και Πολιούχου της γενέτειρας πόλης μας, του Αγίου Βησσαρίωνα.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΙΩΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
"Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ"
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

        Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αττικής προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στην καθιερωμένη Αρτοκλασία για τον εορτασμό του Προστάτη και Πολιούχου της γενέτειρας πόλης μας, του Αγίου Βησσαρίωνα,
την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 09:00 π.μ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας Γρηγορούσας και Παμμεγίστων Ταξιαρχών. (Ταξιαρχών 7, Πλάκα - Μοναστηράκι, κοντά στην Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά)

          Στη συνέχεια ο Σύλλογός μας θα προσφέρει καφέ, άρτο και παραδοσιακές πίτες στα μέλη και τους φίλους του στο καφέ-εστιατόριο «ΤΕΡΙΝΑ-Twister Fresh n΄ Simple» (Καπνικαρέας 35, Πλ. Παλαιάς Αγοράς Αθήνα, Πλάκα-Μοναστηράκι, απέναντι από τη Βιβλιοθήκη του Αδριανού, γωνία Αιόλου και Αδριανού τηλ. 2103215015).
       
           Η παρουσία σας και η ενεργός συμμετοχή σας θα δώσει νέα δυναμική στη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλεται όλα αυτά τα χρόνια και θα συμβάλλει ουσιαστικά στη στήριξη του Συλλόγου μας. 


Για το Δ.Σ.
                                   Η                                                                                 Ο
                          ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                   ΤΖΕΝΗ ΚΩΣΤΟΥΣΗ                                             ΝΙΚΟΛΑΟΣ Σ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ