Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Συλλογός μας γιόρτασαν σήμερα με αρτοκλασία την μνήμη του πολιούχου της γενέτειράς τους Αγίου Βησσαρίωνα

Οι Φιλιππιαδιώτες της Αθήνας γιόρτασαν σήμερα με αρτοκλασία την μνήμη του πολιούχου της γενέτειράς τους Αγίου Βησσαρίωνα



  Ο Σύλλογος Φιλιππιαδιωτών Αττικής "Ο Αγιος Βησσαρίων", τίμησε σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 τον προστάτη και Πολιούχο της Φιλιππιάδας Άγιο Βησσαρίωνα με αρτοκλασία στην Παναγία Γρηγορούσα στο Μοναστηράκι, Αθήνα.

Παραβρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου και τίμησαν με την παρουσία τους  ο B΄ Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος  Κώστας Γαβριήλ , το  μέλος του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Χριστόφορος Ευθυμίου και η γραμματέας του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγ. Δημητρίου Αλέκα Μπαλούμη.


   Χαιρετισμούς απηύθυναν η πρόεδρος του Συλλόγου Τζένη Κωστούση που διάβασε και τον χαιρετισμό του δημάρχου κ. Νικολάου Καλαντζή, ο γραμματέας Νίκος Γεωργιάδης και ο β' αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Κώστας Γαβριήλ.

   Ο Σύλλογος πρόσφερε καφέ, άρτο, και παραδοσιακές πίτες στους παρευρισκόμενους σε παρακείμενο cafe
 
   Στο τέλος διεξήχθη εποικοδομητική συζήτηση, όπου μέσα από προτάσεις και αντιπαραθέσεις βγήκαν χρήσιμα συμπεράματα για την βιωσιμότητα και την ανανέωση του Συλλόγου

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά, να ξανανταμώσουμε!!!!!!!!!!

Ακολουθεί φωτογραφικό αφιέρωμα

























































Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου