Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας για το 2020


 
Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αττικής "Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ" ευχαριστούν όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας για τη συμμετοχή τους στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και σας εύχονται απο καρδιάς Υγεία ατομική, οικογενειακή και ότι καλύτερο στη ζωή σας.

Η ψυχή του Συλλόγου μας είμαστε όλοι Εμείς και δύναμη του η συμμετοχή μας.


Ας είμαστε όλοι κοντά στο Σύλλογο μας!


Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Ζαχαροπλαστείο του Γιώργου Βλαχογιάννη για την προσφορά της Πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς και το Κωσμηματοπωλείο του Ιωάννη Τσατσάνη απο τη Φιλιππιάδα για το 1ο γούρι 2020 της Facadoro που μας πρόσφερε και την Α' Αντιπρόεδρο μας κ. Δήμητρα Καραμούτσιου για το 2ο γούρι Ελιά 2020. 


Επίσης ευχαριστούμε τον Γεν. Γραμματέα μας κ. Παναγιώτη Κώστα για τις παραδοσιακές Ηπειρώτικες πίτες και τα διάφορα εδέσματα που μας πρόσφερε καθώς και όλα τα μέλη του Συλλόγου μας για τη στήριξη τους.


Ευχαριστήριες επιστολές έστειλαν ο π. Υφυπουργός Εργασίας και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας κ. Κώστας Μπάρκας και ο Βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας Ν. Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης οι οποίοι μας ευχήθηκαν, καλή, δημιουργική, ειρηνική χρόνια με Υγεία και αγάπη.


Απο την Περιφέρεια της Ηπείρου μας έστειλε Χαιρετισμό ο κ. Γιώργος Ζαψας Περιφερειακός Σύμβουλος και Επικεφαλής παράταξης "ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ", ο οποίος μας ευχήθηκε καλή χρονιά, Υγεία και προκοπή ότι "οι πρώτες γενιές της κοινότητας σας άνοιξαν δρόμους για τη σημερινή κι εσείς συνεχίζεται στα ίδια βήματα με επιτυχία".
Ο Δήμαρχος του Δήμου Ζηρού κ. Νίκος Καλαϊτζής δεν μπόρεσε να είναι κοντά μας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και μέσω της επιστολής του μας έστειλε τις πιο θερμές ευχές του για μια καλή και δημιουργική χρονιά με Υγεία και ο νέος χρόνος να φέρει για το Σύλλογο μας νέες επιτυχίες και εκπληρώσεις στόχων και προσδοκιών σε όλα τα επίπεδα.


Επίσης οι π. Πρόεδροι του Συλλόγου μας κ. Κώστας Κώνστας και κ. Γιώργος Κολοβάτσιος μας έστειλαν τις πιο θερμές ευχές τους για Καλή και δημιουργική χρόνια, διότι δεν μπόρεσαν να είναι κοντά μας.


Τέλος ευχαριστήρια επιστολή μας έστειλε και το μέλος μας ο Καθηγητής της Εξελικτικής Ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ κ.Ηλίας Μπεζεβέγκης, ο οποίος μας ευχήθηκε Καλή και δημιουργική χρονιά.


Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας κ. Μάκης Κιάμος, ο Α' Αντιπρόεδρος της ΠΣΕ κ. Βασίλης Παπαιωάννου και τα μέλη του Δ.Σ.της ΠΣΕ κ. Λίλιαν Παπαδόπουλου και κ. Χριστόφορος Ευθυμίου.


Η Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής " ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ" κ. Λίλιαν Παπαδοπούλου και το μέλος του Δ.Σ. κ. Λουκάς Μήτσης, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Ρωμιάς Πρέβεζας κ. Χριστόφορος Ευθυμίου, Μέλη Συλλόγου Κερασοβιτών Αθήνας "Η Αγία Φανερωμένη", Μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών Νοτίων Προαστίων "Ο ΡΟΒΑΣ", Μελη του Συνδέσμου Συρρακιωτών Αθήνας, Ιδρυτικά μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας.


Ευχαριστούμε πάρα πολύ το μέλος του Συλλόγου μας κ. Χριστόφορο Ευθυμίου για το φωτογραφικό υλικό.
Και του χρόνου να είστε όλοι καλά!!!















































































Ευχαριστούμε τον κ. Χριστόφορο Ευθυμίου και την ιστοσελίδα https://romiazirou.blogspot.com  για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό