Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Δελτίο Τύπου του Κα.Δρώ "Απολογισμός της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής 2012"

Η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας Κα.Δρώ κάνοντας τον απολογισμό της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής 2012 θα ήθελε να ευχαριστήσει :
 
Την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας για τη συνδιοργάνωση της γιορτής.

Τους Χορηγούς: Eμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας,

τα καφέ: Il Barretto, Le Monde, Del Popolo, Platia, Mythos, τα βιβλιοπωλεία: Βιβλιαγορά, Kαλλίγραμμον, Σύγχρονη Σκέψη, τα καφενεία: «Το Πλατανάκι», «Το Στέκι», το καφενείο του Βάσσιου και τις διαφημιστικές εταιρίες «Εντύπωσις», «iframe».
Τους υποστηρικτές: Σύλλογος «Περί Βιβλίου», Σύλλογος φίλων μουσικής Άρτας «Ο ΑΥΛΟΣ» και τον Δήμο Ζηρού.
Τον χορηγό επικοινωνίας: ραδιοφωνικός σταθμός Energy 93.4
Τον εξαιρετικό Παναγιώτη Κουνιάκη που το κέφι και η ζωντάνια του ξεσήκωσαν το κοινό και είχαν ως αποτέλεσμα την υπέροχη παρουσίαση της γιορτής . Το Αrt Studio για την άψογη συνεργασία του.
 
Η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας Κα.Δρώ θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει:
Την Φιλαρμονική Φιλιππιάδας, που έδωσε το εναρκτήριο μουσικό στίγμα της διασχίζοντας την πόλη και μας προετοίμασε για τη υπόλοιπη Γιορτή.
 
Τους Κροταλάρτα, που με την δυναμική τους πομπή μέσα στην πόλη της Φιλιππιάδας και την εμφάνιση τους στο stage της Κεντρικής Πλατείας λίκνισαν με τους ρυθμούς τους τους θαμώνες των καφέ και τους περαστικούς της.
 
Τα 3 τέταρτα, μια νεανική μουσική μπάντα που με τους μουσικούς της ρυθμούς απέδειξε για ακόμη μια φορά πως η ροκ μουσική πάντα ενθουσιάζει το κοινό.
 
Τους Barack O’ Balkan, εξαμελές σχήμα που με τις μουσικές του δονήσεις μας έφερε πιο κοντά στη βαλκανική μουσική .
 
Τον Στάθη Αρτινό που μας ταξιδέψε από περασμένες δεκαετίες έως σήμερα χτίζοντας γέφυρες μεταξύ της rock, της έντεχνης αλλά και της παραδοσιακής μουσικής.
 
Τους ROM BES που με τη θετική τους ενέργεια ξεσήκωσαν το κοινό μουσικά και χορευτικά.
 
Τα εργαστήρια χειροποίητων κοσμημάτων που μας ξετρέλαναν με τις δημιουργίες τους.
 
Όλους εκείνους που συμμετείχαν στο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα ‘καλλιτεχνικά δρώμενα’. Οι επιλεγμένες φωτογραφίες στόλισαν το χώρο όπου στήθηκε η έκθεση και το κοινό ενθουσιάστηκε με το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα!
 
Τους λάτρεις της τέχνης της φωτογραφίας που αποθανάτισαν μέσα από το φακό τους στιγμές και τοποθεσίες της Φιλιππιάδας και της ευρύτερης περιοχής στo πλαίσιo του εορτασμού των 100 χρόνων της απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους (1912-2012.)
 
Η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας Κα.Δρώ και ο Συλλόγος « Περί Βιβλίου» συγκέντρωσαν τα φωτογραφικά αποτελέσματα και εκτύπωσαν card-postal που εκτέθηκαν στο χώρο της γιορτής και μάγεψαν το κοινό!
 
Τέλος ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που τίμησε τη Γιορτή με την παρουσία του και αγκάλιασε τον θεσμό με αγάπη για δεύτερη φορά στην πόλη!

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑ.ΔΡΩ
______________________________________________________________________________

Φώτης Δέμιτσας