Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Με ποιους επωνυμους θα συναγωνιστουμε στον σημερινο Μαραθωνιο



 
Έλενα Παπαρίζου, Δούκισσα Νομικού, Ζέτα Δούκα, Γιώργος Σαμαράς και Αλέξης Γεωργούλης θα τρέξουν στον 30ο Κλασσικό Μαραθώνιο.
 
Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι τις 11 Νοεμβρίου όταν θα διεξαχθεί ο 30ος Κλασσικός Μαραθώνιος και μεταξύ των συμμετεχόντων θα είναι αρκετοί επώνυμοι. 

Δούκισσα Νομικού, Αλέξης Γεωργούλης, Εύα Καϊλή, Γιώργος Σαμαράς, Αντώνης Νικοπολίδης, Γκλόρια Μίκα, Ζωή Δημητράκου, Άννα Πρέλεβιτς, Βούλα Πατουλίδου, Εύα Καϊλή, Ζέτα Δούκα, Μαριέττα Χρουσαλά και Ελεάννα Φρανγκέτις ήταν μερικοί από όσους φωτογραφήθηκαν με τα μπλε μπλουζάκια του φετινού Μαραθώνιο με σκοπό να δηλώσουν τη στήριξή τους. Στην αγκαλιά τους είχαν μάλιστα και μικρούς φίλους του Μαραθώνιου.



 
Υπολογίζεται πως αναμένεται να συμμετάσχουν 26.000 δρομείς από 86 χώρες και μάλιστα υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε την αγαπημένη του George Clooney, Stacey Keibler, να τρέχει στους δρόμους της Αττικής!


 
Όμως και η εγγονή του Charlie Chaplin, Keira, έδειξε το ενδιαφέρον της για αυτήν την διοργάνωση αφού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανάρτησε τη σελίδα για τον Μαραθώνιο.



 
Πέρσι αρκετοί επώνυμοι έδωσαν το παρών όπως η Ελεονώρα Μελέτη, η Ζέτα Δούκα, ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Εύη Αδάμ, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Νίκη Κάρτσωνα και η Ρέα Τουτουντζή. 



 Αναρτήθηκε από  www.cosmo.gr

LINK: http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/pame-marathwnio-des-me-poioys-epwnymoys-tha-synagwnisteis-thn-kyriakh.2000489.html
_________________________________________________________________________

Φώτης Δέμιτσας