Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε για τον Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τέννις ‘Masters Juniors 2012’


  1. Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε για τον Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τέννις ‘Masters Juniors 2012’ που πραγματοποιήθηκε 15 με 18 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου. Αγωνίστηκαν οι οχτώ καλύτεροι Έλληνες juniors στις ηλικίες 12, 14, 16 και 18, σε αγόρια και κορίτσια. Από τον Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας συμμετείχε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η αθλήτρια Μαγκλάρα Βάλια η οποία κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία της, αντιμετωπίζοντας στον τελικό της διοργάνωσης την αθλήτρια του Ο.Α. Βουλιαγμένης Μπότσα Εύη (Νο1 της Πανελλήνιας κατάταξης). Το ματς ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη και κρίθηκε στο τρίτο σετ (4-6, 6-4, 6-4).
Παράλληλα ολοκληρώθηκε και η τελική σειρά των αγώνων του Πρωταθλήματος ‘Master  Junior της Δ’ Ένωσης’, για την κατηγορία Αγόρια - Κορίτσια 16 ετών, στη Φιλιππιάδα στις 24 & 25 Νοεμβρίου. Νικητής στα αγόρια αναδείχθηκε ο Αγιούς Γιώργος της Κερκυραϊκής Λέσχης Τένις, επικρατώντας στον τελικό του Γκαρτζώνη Σπύρου του Α.Γ.Ο.Φ με σκορ 6-4, 1-6, 6-4. Την 3η θέση κατέλαβε ο Οικονόμου Γρηγόρης, την 4η θέση ο Κοτσαρίνης Βασίλης και την 5η θέση ο Μαγκλάρας Βαγγέλης, όλοι τους αθλητές του Α.Γ.Ο.Φ. Στον ¨εμφύλιο¨ της Φιλιππιάδας στα κορίτσια, η Θώδη Νίκη επικράτησε στον τελικό της Μαγκλάρα Βάλιας με σκορ 6-3, 1-6, 6-3. Την 4η θέση κατέλαβε η αθλήτρια του Α.Γ.Ο.Φ. Κονταξή Κατερίνα.
  1. Θετική ήταν η ανταπόκριση της πρωτοβουλίας του Δ.Σ. του Α.Γ.Ο.Φ. και των γυμναστών Σιαμαντά Γιώργου και Σιάφη Σοφία για την επαναλειτουργία των τμημάτων Βόλλεϋ και Μπάσκετ, αντίστοιχα. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Δ. Ζηρού δέχτηκαν με ενθουσιασμό την δραστηριοποίηση των δύο παραπάνω αθλητικών τμημάτων και ήδη υπάρχουν περισσότερα από 80 παιδιά εγγεγραμμένα. Ο Α.Γ.Ο.Φ. μέσω των Εφόρων των τμημάτων Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης έχει ήδη προχωρήσει στην προμήθεια και παροχή της απαραίτητης υλικοτεχνικής υποδομής (μπάλες παιδικές και κανονικές, σάκοι μεταφοράς, αντικατάσταση ταμπλώ, παιδική μπασκέτα προπόνησης, δίχτυα, στολές κλπ.). Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια των παιδιών, γυμναστών και γονέων.

  2. Το Δ.Σ. του Α.Γ.Ο.Φ. θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια μέσω της στήλης την εταιρεία ‘ΦΑΡΜΑ ΧΗΤΑΣ Α.Ε.’ , για την υλοποίηση μιας ακόμη σπουδαίας χορηγίας. Η εταιρεία ‘ΦΑΡΜΑ ΧΗΤΑΣ Α.Ε.’, από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον τομέα παραγωγής ποιοτικού ελληνικού κρέατος και παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, προχώρησε στην δωρεά 130 αθλητικών εμφανίσεων υψηλής ποιότητας προς το τμήμα αντισφαίρισης του Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας. 

    Το  Δ.Σ. του Α.Γ.Ο.Φ.




     ___________________________________________________________________


    Φώτης Δέμιτσας