Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ο νέος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγίου Βησσαρίωνα

 

Η Ενορία μας σήμερα είχε την μεγάλη χαρά να τελέσει την Θεία Λειτουργία ο νέος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος. Στην Θεία Λειτουργία έψαλε η Παιδική Χορωδία η οποία συγκεντρώθηκε απ’ όλη την Ελλάδα (αφού τα περισσότερα παιδιά είναι πλέον φοιτητές)!

 Η προσέλευση του κόσμου παρά την καταρακτώδη βροχή ήταν αξιοσημείωτη. Μάλιστα, εκκλησιάστηκαν στον Ναό μας ο Δήμαρχος με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μετά την Θεία Λειτουργία προσφέρθηκε καφές στο Πνευματικό Κέντρο, όπου παρακάθησαν ο Μητροπολίτης, ο Δήμαρχος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πλήθος κόσμου και φυσικά η Παιδική Χορωδία, η οποία αυθόρμητα παρουσίασε μικρό μουσικό πρόγραμμα ενθουσιάζοντας τους πάντες.

Ο Μητροπολίτης μας ξεναγήθηκε στη συνέχεια στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου, διαπιστώνοντας για μια ακόμη φορά το πολύπτυχο έργο του προκατόχου του μακαριστού Μητροπολίτου Μελετίου.

Δεν θα μπορούσε, τέλος, να περάσει απαρατήρητη η φυσικότητα με την οποία οι ενορίτες του Αγίου Βησσαρίωνος προσέγγισαν τον Μητροπολίτη, αλλά και η πατρικότητα με την οποία ο Ίδιος τους αντιμετώπισε. «Μαζί θα προχωρήσουμε και στα δύσκολα και στα εύκολα της ζωής», είπε άλλωστε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης αντιφωνώντας στο καλωσόρισμα του π. Ελευθερίου.

Η Ενορία μας προσεύχεται για την υγεία και την μακροημέρευση του νέου Μητροπολίτη Χρυσοστόμου και δηλώνει τον σεβασμό και την αγάπη στο πρόσωπό του. 

 Άξιος!

 Αναρτήθηκε από agiosvissarionas.gr

LINK: http://www.agiosvissarionas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=119:2012-12-02-21-36-03&catid=1:2010-11-06-11-04-29&Itemid=20
_________________________________________________________________________

Φώτης Δέμιτσας