Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Πρόγραμμά εκδηλώσεων του Πολιτιστικου Σύλλογου ''ο Μακρυγιάννης ''


Για τις εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού ετοιμάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας «ο Μακρυγιάννης» ο οποίος έχει ήδη καταρτίσει το πρόγραμμά του ως εξής: Στις 13 Ιουνίου θα συμμετέχει στην εκδήλωση που θα γίνει στην πλατεία Αγίου Δημητρίου για την υποδοχή της Φλόγας των Παραολυμπιακών Αγώνων (Special Olympics), με την παιδική χορωδία που θα καλύψει όλο το μουσικό πρόγραμμα και ένα τμήμα του χορευτικού.

Στις 17 Ιουνίου και ώρα 9μ.μ., στο Κάστρο, χορωδιακή εκδήλωση με την παιδική, εφηβική και μικτή χορωδία του Συλλόγου και καλεσμένη την
χορωδία Φιλιππιάδος.

Στις 25 & 26 Ιουνίου, στο θέατρο του Κάστρου, παράσταση απ’ το θεατρικό τμήμα του «Μακρυγιάννη» με την ξεκαρδιστική κωμωδία του Παύλου Μάτεσι «Η Τελετή». Γενική είσοδος: 5 ευρώ.

Στις 24, 25 & 26 Ιουνίου η εφηβική χορωδία συμμετέχει σε ευρωπαϊκό Φεστιβάλ στην Άνδρο.

Στις 28 Ιουνίου η ετήσια εκδήλωση όλων των χορευτικών τμημάτων που θα γίνει στην Παρηγορήτρια, με σκοπό την ανάδειξη του μνημείου.

Στις 12 Ιουλίου το επίλεκτο χορευτικό τμήμα του συλλόγου θα αναχωρήσει για την Μεσσαρά Κρήτης όπου θα συμμετέχει σε τρία Φεστιβάλ χορευτικών.

Στις 19, 20, 21 & 22 Αυγούστου η μικτή και η εφηβική χορωδία του Συλλόγου μεταβαίνουν στην Μυτιλήνη για να συμμετέχουν στην χορωδιακή βραδιά.

Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις του Συλλόγου, πλην αυτών που αφορούν τις εμφανίσεις εκτός Άρτας, εντάσσονται στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αρταίων.

Αναρτήθηκε από:http://arta.artinoi.gr/index.pl?action=view&topic=110602133237&viewone=1

Φώτης Δέμιτσας