Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

5ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης


Με τη συμμετοχή σαράντα πληρωμάτων από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή το 5ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης.Πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση, που προσελκύει πλήθος κόσμου και δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η οποία φέτος υποστηρίζεται και από το Δήμο Ιωαννιτών.

Το ράλλυ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή, 16 και 17 Ιουλίου. Το Σάββατο από τις τρεις το μεσημέρι μέχρι τις επτά το απόγευμα θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ και στις εννέα το βράδυ θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση στο ΚΕΠΑΒΙ.

Το κυρίως αγωνιστικό μέρος, θα γίνει την Κυριακή από τις εννέα το πρωί μέχρι στις δυόμισι το μεσημέρι, ενώ μία ώρα αργότερα θα γίνει η απονομή.Για την εύρυθμη διεξαγωγή του αγώνα, την προστασία και την ασφάλεια των θεατών αλλά και των διερχομένων, η τροχαία Ιωαννίνων θα προχωρήσει σε σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από το πρωί της Κυριακής.

Την Κυριακή από τις 8 το πρωί και μέχρι στις 3 το μεσημέρι, θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στο εθνικό οδικό δίκτυο Ιωαννίνων-Δωδώνης και συγκεκριμένα: από την διασταύρωση Δωδώνης- Κοσμηράς ως την διασταύρωση Δωδώνης- Κωστάνιανης και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο προς Δωδωνούπολη, Δωδώνη, Δραμεσιούς, Αγία Αναστασία, διασταύρωση με Μαντείο, γέφυρα επί της Εγνατίας- Δραμεσιών ως την έξοδο του 6ου χιλιομέτρου της επαρχιακής οδού Δωδώνης Κωστάνιανης.

Φώτης Δέμιτσας