Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση απονομής βραβείων του τμήματος αντισφαίρισης του Α.Γ.Ο.Φ.

 
 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια εκδήλωση απονομής βραβείων του τμήματος αντισφαίρισης του Α.Γ.Ο.Φ. στις 27 Ιουλίου 2012 στα γήπεδα τέννις της Φιλιππιάδας. Η συμμετοχή των αθλητών και των γονέων ήταν εντυπωσιακή με περισσότερα από 150 άτομα να παρευρίσκονται. 

  Η εκδήλωση ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική, καθώς ήταν αφιερωμένη στη μνήμη παλιάς και αγαπητής αθλήτριας του Α.Γ.Ο.Φ. η οποία πρόσφατα έφυγε από κοντά μας. Οι νεαροί αθλητές του τμήματος τέννις παρέλαβαν τα διπλώματα συμμετοχής τους στο προπονητικό πρόγραμμα της χρονιάς 2011-2012 καθώς και αναμνηστικά μετάλλια. 

  Την εκδήλωση συντόνισαν o Γεν. Γραμματέας του ομίλου κ. Μαγκλάρας Γεώργιος και οι γυμναστές κ. Αλεξίου Νικόλαος, Γιώγιας Νικόλαος, Γιώγια Φώνη, Παπαβασιλείου Βασίλειος και Παπαχρήστου Δήμητρα. 

   Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος του Δήμου Ζηρού κ. Γιολδάσης Δημήτριος, ο πρόεδρος του Α.Γ.Ο.Φ. κ. Κοτσαρίνης Δημήτριος και οι γυμναστές του ομίλου. Ο Δήμαρχος κ. Γιολδάσης Δημήτριος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του αθλητισμού για την νεολαία και στήριξε για μια ακόμη φορά την προσπάθεια που καταβάλει το νέο Δ.Σ. του Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας, υποσχόμενος κάθε δυνατή συμβολή του Δήμου Ζηρού προς την κατεύθυνση της βελτίωσης των συνθηκών άθλησης των νεαρών αθλητών καθώς και την ανάληψη εθνικών και ευρωπαϊκών διοργανώσεων τέννις για τη νέα αγωνιστική χρονιά. 
 
  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας συγχαίρει όλους τους αθλητές του για την αξιόλογη προσπάθεια που κατέβαλαν την χρονιά που πέρασε και ευχαριστεί τους γονείς για την συνεργασία. Να υπενθυμίσουμε ότι οι προπονήσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο αρχίζουν την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

  Τέλος να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αθλητές του αγωνιστικού τμήματος τέννις που θα συμμετάσχουν στους Πανελλήνιους Αγώνες Αντισφαίρισης, στο Πόρτο Ράφτη και στη Βάρη μεταξύ 29 Ιουλίου και 10 Αυγούστου 2012. 

Δελτίο Τύπου του Α.Γ.Ο.Φ.

Φώτης Δέμιτσας