Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Τίτλοι τέλους για το I.T.F. Junior PREVEZA CUP 2012


Η Βουλγάρα Αλεξάνδρα Καραμανόλεβα μετά την Κέρκυρα θριάμβευσε και στο τουρνουά I.T.F. Junior PREVEZA CUP 2012, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή στην Πρέβεζα.
Στα αγόρια ο Ιταλός, Βαλεντίνο Τσιότι, που ήταν φιναλίστ την περασμένη εβδομάδα στο Corfu Cup, έκανε το βήμα παραπάνω κατακτώντας τον τίτλο.

Την καλύτερη ελληνική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μάρθα Ματούλα η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του απλού.

tennis 3

Η 15χρονη Ματούλα απέκλεισε στον 2ο γύρο το Νο 7 του ταμπλό, Ρουμάνα Γκριγκόριου με 6-2, 6-3 και στα προημιτελικά έκανε ακόμη μεγαλύτερη υπέρβαση κερδίζοντας το Νο 3 του ταμπλό, Βρετανή Γκρίφιν με 2-6, 6-0, 6-4.

Στα ημιτελικά όμως «έπεσε» πάνω στην φορμαρισμένη Καραμανόλεβα (Νο 5) και ηττήθηκε με 6-4, 6-2.

Η Καραμανόλεβα επικράτησε στον τελικό της Σέρβας, Μαρίνκοβιτς με 6-3, 7-6(4). Ο Τσιότιαπό την πλευρά του νίκησε στον ιταλικό εμφύλιο, τον Ρονκάλι με 6-3, 6-1.

Ο τελικός του Διπλού στα αγόρια ήταν υπόθεση ιταλική, καθώς οι Τσέζαρι/Πελεγκρίνι νίκησαν τους Τσίοτι/Οκλέπο με 7-5, 6-3.

Αθλητικά Όμιλος τένις Πρέβεζα 4

Στα κορίτσια κυριάρχησαν οι Βρετανές Κρίστι/Γκρίφιν με 6-4, 6-2 επί των Ιταλίδων, Τσινελάτο, Γκισόνα.

Ο πρόεδρος των αγώνων αλλά και πρόεδρος του ομίλου της Πρέβεζας κ. Δημήτρης Παππάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχία των αγώνων και ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν μεταξύ των οποίων την Περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας, το Δήμο αλλά και το Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Ο κ. Παππάς αναφερόμενος στο διεθνές πρωτάθλημα σημείωσε ότι παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον γιατί μέχρι την τελευταία στιγμή είχαμε ανατροπές και θύμισε ότι συμμετείχαν αθλητές από 41 χώρες( Κίνα, Ιαπωνία, Αυστραλία, Αμερική, Ρωσία, Αίγυπτο, Αγκόλα, Αιθιοπία και ευρωπαϊκές χώρες).

KLARI 1

Αναγκαίο το κλάδεμα των ευκαλύπτων

Την ίδια στιγμή την επικινδυνότητα δένδρων που περιβάλλουν τα γήπεδα τένις και την πισίνα επισήμανε και πάλι εγγράφως ο πρόεδρος του ομίλου τένις κ. Δημήτρης Παππάς ζητώντας να εξεταστεί το θέμα από το τμήμα περιβάλλοντος του Δήμου προκειμένου να κοπούν κάποια γερασμένα κλαδιά που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Όπως έγινε κατά την διάρκεια των αγώνων τένις PREVEZA CUP 2012, όπου με λίγους ανέμους στο Γήπεδο 2 την ώρα που διεξάγονταν αγώνας κόπηκε κλαδί και «προσγειώθηκε» μέσα στο γήπεδο.

 Αναρτήθηκε από http://www.atpreveza.gr/news/athlitismos/item/1628-avlaia-gia-to-itf-junior-preveza-cup-2012
_______________________________________________________________________________

Φώτης Δέμιτσας