Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Πρωτοβουλίες προβολή του Νομού



Θέματα που αφορούν τον τουριστικό κλάδο και ειδικώτερα την περιοχή μας, συζήτησαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γιάννης Ρέτσος και ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων ΠρέβεζαςΠολύκαρπος Χαλκίδης.

Τα ζητήματα που κυριάρχησαν στην συνάντηση αντικατοπτρίζουν λίγο πολύ την ανησυχία των ανθρώπων του τουριστικού κλάδου της χώρας σε αυτή την δύσκολη οικονομικη συγκυρία.Ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας ενημέρωσε τον κ. Ρέτσο για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Σύλλογος προκειμένου να προβληθεί ο Νομός συζητώντας επίσης και την ανάληψη κοινών δράσεων για την επιπλέον προβολή της περιοχής μέσω φυλλαδίων και DVD.

Ο κ.Χαλκίδης εισηγήθηκε επίσης στον πρόεδρο της ΠΟΞ την σκέψη για μείωση του ΦΠΑ στα προιόντα που αγοράζουν οι ξενοδόχοι έτσι ώστε να μειωθεί το κόστος και των παρεχόμενων προς τους πολίτες προιόντων και υπηρεσιών.Σειρά έχουν το επόμενο διάστημα οι επαφές με αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους προκειμένου να δρομολογήσουν αεροπλάνα για το Ακτιο καθώς επίσης και με ναυτιλιακά γραφεια για την έλευση κρουαζιερόπλοιων στην περιοχή.


Αναρτήθηκε από :http://www.2682.gr/Διάφορα/prwtovoulies-gia-na-provlithei-o-nomos-prevezas.html


Φώτης Δέμιτσας