Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλούμενων και πλήθος θεατών ολοκληρώθηκε χθες στην Πρέβεζα το φεστιβάλ «Γυμναστική για όλους»



Με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλούμενων και πλήθος θεατών ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στο δημοτικό κηποθέατρο Πρέβεζας το διήμερο πρώτο φεστιβάλ «Γυμναστική για όλους» που διοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, ο Δήμος Πρέβεζας και ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «Κλεοπάτρα».

IMG 4384

Αθλητικά σωματεία από όλη την Ελλάδα με χορευτικά τμήματα που συνδύαζαν στοιχεία ενόργανης και ακροβατικής, έδωσαν το παρών σε μια γιορτή του αθλητισμού, του χορού και της μουσικής και εντυπωσίασαν.

IMG 4457

Αθλητές και χορευτές κάθε ηλικίας παρουσίασαν τα θεαματικά προγράμματά τους κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού που συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις του διημέρου.

IMG 4426

Όλες οι ομάδες που συμμετείχαν, έδωσαν κατά την τελευταία μέρα τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που έσπευσε να παρακολουθήσει την κορύφωση της διοργάνωσης.

IMG 4378

Αναμφίβολα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους που επισκέφθηκαν την Πρέβεζα για να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ και στους διοργανωτές που ανανέωσαν το ραντεβού για το Καλοκαίρι του 2014.


 Αναρτήθηκε από http://www.atpreveza.gr

LINK: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/athlitismos/item/5575-festival-gumnastikhs-sthn-preveza.html
_________________________________________________________________________

Φώτης Δέμιτσας