Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Πρόσκληση να επισκεφτούν και να ανακαλύψουν τον «ανεξερεύνητο θησαυρό» της Πρέβεζας


Πρόσκληση να επισκεφτούν και να ανακαλύψουν τον «ανεξερεύνητο θησαυρό» της Πρέβεζας απευθύνουν σε όσους επισκέπτονται το περίπτερο της Πρέβεζας στην έκθεση Philoxenia η ένωση ξενοδόχων νομού Πρέβεζας, οι σύλλογοι των ενοικιαζομένων δωματίων, οι εμποροεπαγγελματίες του ιστορικού κέντρου, οι εστιάτορες και τα συναφή επαγγέλματα, ο σύλλογος γευσιγνωσίας και γαστρονομίας Πρέβεζας ΄ΜΙΘΑΙΚΟΣ΄ και πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες που ενασχολούνται με τον τουρισμό, οι οποίοι αποφάσισαν φέτος να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν το δικό τους περίπτερο το οποίο βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από το περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου.

prevezaphiloxenia

"Στόχος μας είναι η ανάδειξη και η προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων του τόπου μας, όπως παραλίες, αρχαιολογικοί χώροι, ιστορικοί χώροι, αμβρακικός κόλπος αλλά και τοπικά εδέσματα" ανέφερε στο atpreveza.gr ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης σημειώνοντας πως φέτος έγινε η αρχή προκειμένου την επόμενη χρονιά η Πρέβεζα να έχει μια ακόμη πιο δυναμική παρουσία.

philoxenia barka

«Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε πως θα πρέπει να στηριχτούν οι προσπάθειες της τουριστικής προβολής πάνω στους επιχειρηματίες και πολύ καλά κάναμε φέτος που «μονιάσαμε» και ξεκινήσαμε μια προσπάθεια πολύ δυναμική. Όπως βλέπετε στήσαμε ένα περίπτερο με τις δικές μας δυνάμεις, χωρίς τη βοήθεια του δήμου και της Περιφέρειας . Φυσικά όμως είμαστε μαζί με το δήμο και την Περιφέρεια και συνεργαζόμαστε αλλά θα πρέπει αυτές οι προσπάθειες να γίνονται από κοινού για να προβάλλεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο τόπος μας» τόνισε ο κ. Χαλκίδης.

«Προσπαθούμε για το καλύτερο και προχωράμε δυναμικά» κατέληξε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων υπογραμμίζοντας πως αυτή η συνεργασία που ξεκίνησε με αφορμή τη Philoxenia 2013 θα συνεχιστεί με ανάλογες δράσεις προβολής του τόπου και σε άλλους νομούς και όχι μόνο μέσα από τουριστικές εκθέσεις.

Αναρτήθηκε από http://www.atpreveza.gr

LINK: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/7201-preveza-philoxenia-2013.html
  ______________________________________________________________________
 
Φώτης Δέμιτσας