Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση του Τ.Α.Π. Εθνικού Φιλιππιάδας

  Σήμερα στις 17:27 λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει του Τ.Α.Π. Εθνικού Φιλιππιάδας με τον προπονητή κ. Νίκο Λάππα και την πρόσληψη του νέου προπονητή  κ. Γεώργιο Κώνστα. 
 
  Ο σύλλογός μας ευχαριστεί τον κ. Νίκο Λάππα για τις μεγάλες χαρές και επιτυχίες που χάρισε στην ιστορικότερη ομάδα της πόλης μας. Όσο για τον νέο προπονητή κ. Γεώργιο Κώνστα του ευχόμαστε καλή τύχη στα νέα του καθήκοντα. 

  Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Τ.Α.Π. Εθνικού Φιλιππιάδας

Ο Πρόεδρος του Τ.Α.Π. Εθνικός Φιλιππιάδας, κ. Αθανάσιος Λιόντος,  ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή Νίκο Λάππα. Η Διοίκηση τον ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

  Ακολούθως ο Πρόεδρος του Εθνικού ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Κώνστα, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας. Ο Γιώργος Κώνστας γεννήθηκε στις 28/11/1961 στην Φιλιππιάδα και αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στον κρίσιμο αγώνα με την Νίκη Βόλου, την Τετάρτη.


Φώτης Δέμιτσας