Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ένας χρόνος λειτουργίας του ιστολογίου μας


    Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο ξεκίνησε η λειτουργία του ιστολογίου μας. Ο σκοπός που έγινε ήταν να δημιουργηθεί ένα ημερολόγιο για τις δραστηριότητες του συλλόγου μας αλλά και για όσα συμβαίνουν στην Φιλιππιάδα.

  Στο διάστημα που πέρασε αναρτήθηκαν θέματα σχετικά με την ιστορία, τα ήθη και έθιμα της περιοχής μας, ανακοινώσεις και εκδηλώσεις του συλλόγου, εκδηλώσεις του δήμου μας, παρουσίαση βιβλίων, νέα που αφορούν την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή και γενικά φωτογραφίες του χθες και του σήμερα, καθώς και άλλα πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

  Σήμερα μετά από ένα χρόνο συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας του μπορούμε να πούμε πως ο σκοπός μας επετεύχθη κι αυτό αποδεικνύεται από την επισκέψιμοτητα του ιστολογιου που ξεπέρασε τις 9314 προβολές

  Μέσα από το ιστολόγιο μαθαίνουν όχι μόνο οι νέοι αλλά και οι παλαιότεροι πληροφορίες και στοιχεία που ήταν άγνωστα στο ευρύ κοινό. Πολλοί βοήθησαν και βοηθούν με θέματα, φωτογραφίες και πληροφορίες. Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό για όσους θέλουν να βοηθήσουν στέλνοντας θέματα, φωτογραφίες , άρθρα, απόψεις, αλλά και σχόλια προς δημοσίευση.

  Ας προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κρατήσουμε ζωντανή την αγάπη για τον Σύλλογο Φιλιππιαδιωτών Αθήνας γιατί ο Σύλλογος είστε εσείς

Όλοι μαζί συνεχίζουμε…..

Φώτης Δέμιτσας